< Povratak

DC Rojc - Korisnici prostora

Seasplash

2.12
infosplash@seasplash.net

Opis

Podaci iz Registra udruga RH

Ciljevi:

kontinuirani razvoj kulturnih i umjetničkih praksi te ostvarivanje interesa i unapređenje rada glazbenika, umjetnika i drugih djelatnika u kulturi.

Ciljana skupina

019 građani – opća populacija, 033 mladi - opća populacija, 088 studenti, 091 turisti

Djelatnosti / Djelatnosti klasifikacija:

promicanje glazbeno-scenske umjetnosti i interesa koncertnih promotora; poticanje mladih na aktivnu participaciju i razvijanje interesa za glazbenu kulturu i umjetnost; organiziranje tribina, seminara, skupova i kongresa iz djelatnosti udruge; organiziranje kulturno-umjetničkih programa i koncerata; izdavanje publikacija, biltena, časopisa, newslettera, monografija itd. iz djelatnosti udruge a u skladu s posebnim zakonskim propisima; izdavanje nosača zvuka, video zapisa te drugih promotivnih materijala; suradnja s drugim nevladinim udrugama, tijelima državne uprave i drugim organizacijama i asocijacijama sličnih ciljeva u Hrvatskoj i svijetu te ostale djelatnosti utvrđene člankom 8. Statuta.

Područja djelovanja:

promicanje glazbeno-scenske umjetnosti i interesa koncertnih promotora; poticanje mladih na aktivnu participaciju i razvijanje interesa za glazbenu kulturu i umjetnost; organiziranje tribina, seminara, skupova i kongresa iz djelatnosti udruge; organiziranje kulturno-umjetničkih programa i koncerata; izdavanje publikacija, biltena, časopisa, newslettera, monografija itd. iz djelatnosti udruge a u skladu s posebnim zakonskim propisima; izdavanje nosača zvuka, video zapisa te drugih promotivnih materijala; suradnja s drugim nevladinim udrugama, tijelima državne uprave te drugim organizacijama i asocijacijama sličnih ciljeva u Hrvatskoj i svijetu.

Zbog izmjena pravila korištenja Facebook Graph API-a, ovaj prikaz trenutno nije u funkciji.

Zbog izmjena pravila korištenja Facebook Graph API-a, ovaj prikaz trenutno nije u funkciji.